Актуелно

Возећи под дејством алкохола ударио у полицијски ауто

04.12.2022.
МУП

Припадници саобраћајне полиције искључили су из саобраћаја двадестетпетогодишњег возача „голфа“, који је возећи под дејством алкохола ударио у полицијски ауто и лакше повредио двојицу полицијских службеника.

Двадесетпетогодишњак се терети да је, ноћас око 01.50 часова, у Космајској улици у Младеновцу, својим аутомобилом ударио у паркирано полицијско возило, при чему су двојица полицајаца задобила лаке телесне повреде.

Алкотестом је утврђено присуство 2,50 промила алкохола у његовом организму.

Возач је задржан и против њега ће бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

Такође, саобраћјна полиција је, данас око 13.15 часова, у Банатском Новом селу, пресретачем зауставила аутомобил марке „мерцедес“, којим је управљао двадестдеветогодишњи мушкарац без коришћења сигурносног појаса. Провером је установљено да возилом управља без возачке дозволе, а дрога тестом да је позитиван на кокаин.

Двадесетдеветогодишњи возач је задржан у службеним просторијама полиције и против њега ће бити поднете прекршајне пријаве.