Актуелно

Министар Вулин: У ЕУ парламенту нема правде за Србе који се боре за свој народ, али та истина ме неће спречити да се за истину борим

13.01.2022.
„Темељ сваког правног система је да нико није крив, док се не докаже супротно, осим ако се не суди Србима или бар мени. Зато је изјава лажљивог Kара-Мурзе у ЕУ парламенту добила снагу доказа чија истинитост не мора да се проверава...

„Темељ сваког правног система је да нико није крив, док се не докаже супротно, осим ако се не суди Србима или бар мени. Зато је изјава лажљивог Kара-Мурзе у ЕУ парламенту добила снагу доказа чија истинитост не мора да се проверава.

А да је Kара-Мурза слагао о неком другом, да предмет лажи нисам ја или Србија или Русија, да ли би морао да докаже своје тврдње, или би могао да лаже без последица?

Kара-Мурза ће на суду потврдити да је лагао и ја ћу своју битку за истину добити, али који суд ће судити свима који толико мрзе мој народ да сваку лаж о њему одмах прогласе истином, који суд ће судити Виоли фон Kрамон што отворено заступа комадање Србије.

У ЕУ парламенту нема правде за Србе који се боре за свој народ, али та истина ме неће спречити да се за истину борим", одговорио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин социјалдемократским посланицима Европског парламента који су изнели лажи на рачун Србије и министра полиције Вулина, истичући да су шокирани вешћу да Србија прислушкује политичаре из руске опозиције.